Summer sports

De zomer al een beetje in je bol? Wij van hobby en vrijetijd wel! Kom gezellig bij ons beach ballen hier kun je denken aan beach volleybal of beach voetbal . Of kom verfrissing zoeken in ons grote water bassin en ga een rondje suppen of kanoën! Hou jij van een sportieve uitdaging? Klim dan 8m hoog op onze klimwand, of laat je helemaal gaan op de survivalbaan. Instructeurs staan voor je klaar om je deskundig te begeleiden en je te laten ervaren wat deze sporten zo gaaf maakt.

Wintersport

Altijd al (beter) willen leren skiën of snowboarden? Ondanks het ontbreken van sneeuw leer je op de borstelbaan de technieken perfect aan. Instructeurs staan klaar om te je laten beleven hoe het is op ski ’s of een snowboard van de berg af te glijden. En wat dacht je van schaatsen? Of je nu rustig een rondje wil schaatsen op de schaatsbaan, of je wilt voelen hoe het is om een echte ijshockeyer te zijn, alles is mogelijk op de schaatsbaan van hobby en vrijetijd.

Skating / Extreme sports

The sky is the limit voor de liefhebber van extreme sports. Je voelt de adrenaline wanneer je op het randje staat om naar beneden te duiken, er is geen obstakel die jou in de weg staat en creativiteit uit jij met jouw verschillende skills zoals de frontside 180 kickflip, varial heelflip of de pop shove it. Hobby & Vrije Tijd daagt je uit om jouw tricks samen met andere skaters laten zien op onze skatebaan. Nog niet zo ervaren skater maar toch willen voelen hoe het is? Geen probleem! Onze instructeurs staan klaar om je daar deskundig in te begeleiden.

Gaming en Lego

Ben jij een echte game fan? Laat je skills zien op hobby en vrijetijd! Naast de FIFA 19 toernooien kun je Fortnite en FIFA 19 vrijspelen. Of kom laser gamen in onze laser arena en beleef een uniek lasergame experience bij hobby en vrijetijd! Voor onze lego fans is er ook genoeg te doen. Naast de coolste bouwwerken kun je ook je eigen fantasie loslaten in de verschillende bouwhoeken. Wees je eigen architect en bouw de mooiste creatie, en wie weet win jij een mooie prijs!