Abalanz-Jewels/Energeti


 'Terug in je kracht met Magneetsieraden!' Steeds meer mensen ervaren de weldadige werking van Wellness Magneetsieraden van het merk Energetix. De eigen energie stroomt beter, je voelt je vitaler, je komt meer in “je eigen kracht”! Tijdens de beurs deelt het team van Abalanz-Jewels/Energetix met veel plezier haar enthousiasme, ervaring en deskundigheid.
 Abalanz-Jewels/Energetix, voor uw service in het Noorden!  En, praat mar Frysk!
 www.abalanz-jewels.energetix.tv

H.Schotanus  Bakkeveen

Magneetsieraden en Thuispresentaties

Abalanz-Jewels/Energetix
abalanz-jewels@live.nl
06-27515789
KVK 60240385
“Een combinatie van schoonheid en kracht!”

www.abalanz-jewels.energetix.tv

Hobby Lean

Sinds 1997 zijn wij actief met deze prachtige hobby en het is nog steeds leuk. En vooral om klanten van dienst te zijn met het leveren van luxe materialen voor het maken van de mooiste (wens)kaarten.  Wij verkopen luxe 3d materialen zoals luxe kaarten van Romak en Anita, talloze knipvellen, uitdrukvellen, materialen om uw kaarten te maken zoals schaartjes, tape, lijm etc. Onze specialiteit is; onze eigen pakketten waarvan u, met uitvoerige beschrijving, de mooiste kaarten kunt maken.

Kortom,  www.hobbylean.nl staat ook op de leukste beurs van het Noorden. Dus schroom niet en bezoek onze stand 4009 (rechts bij de ingang ).

Handwerk Atelier Serdani

 

De speciaal zaak voor al uw benodigdheden op het gebied van breien, haken, borduren, frivolite en naaien.

Het team van Handwerkatelier Serdani staat u graag te woord op stand 4125.

Ina van der Wal heeft onlangs een nieuw boek uitgebracht met alles over Tunisch Haken.

Hengelsport Vereniging Leeuwarden

Onze hengelsportvereniging is de grootste van het noorden. Met meer dan 7500 leden kunnen we met trots zeggen dat we als vereniging aardig aan de weg timmeren. Ons werkgebied strekt zich uit van iets ten zuiden van Leeuwarden tot en met de Dokkum.

Onze vereniging bestaat uit een hoofdvereniging met een hoofdbestuur. Zij zijn verantwoordelijk voor de koers en het beleid van de vereniging.

Tijdens de beurs Hobby & Vrije tijd zal de HSV Leeuwarden er vooral op de jeugd gericht zijn. Een zeer populaire hobby onder de ouderen maar de jeugd zeker niet te vergeten. Op een groot plein zullen er demonstraties, workshops en presentaties gegeven worden voor jong en oud. Met de vissimulator kun je echt beleven wat vissen is. Dit alles op het VIS plein stand 4301.

Stichting kind en gezin

 

Onze belangrijkste reden is aandacht voor deze problematiek en onze Kinderlogeerhuizen

Producten die we op onze stand 4124 o.a. aanbieden zijn:
Items van Buurman en Buurman.
Items van Emoji, In en herkleurbare placemats, van o.a. Disney, Garfield, Buurman & Buurman, Astix en Obelix, Suske en Wiske.
Kinderbestek

Zweefvliegen, vrij als een vogel ………

Zweefvliegen, vrij als een vogel, hoog boven het Friese landschap, een schitterende sport. Steeds weer worden zweefvliegers gegrepen door het spel van langzaam omlaag zweven en daarna weer omhoog te cirkelen in opstijgende lucht.

In Nederland worden hoogten tot circa 2000 meter bereikt en zijn vluchten van vele uren mogelijk, waarbij afstanden van honderden kilometers worden overbrugd. Het is de gezelligheid van het clubgebeuren, een dag er even helemaal tussen uit. Het zijn de uitdagingen en het schitterende uitzicht. Bij goed zicht zie je de Waddeneilanden, de Friese meren en de Afsluitdijk duidelijk liggen. Voor de leden een enerverende vrijetijdsbesteding, voor jongeren soms een eerste stap op weg naar een carriere in de luchtvaart.
De Friese Aero Club is een zweefvliegclub en bezit zweefvliegtuigen, transportmaterieel en een lier om deze zweefvliegtuigen in de lucht te krijgen. De leden van een club maken gebruik van dat materieel en betalen daarvoor in de vorm van contributie.

De Friese Aero Club beschikt over instructeurs die de opleiding verzorgen. En er zijn technici die onderhoud en reparaties verrichten. Andere leden hebben een taak in het vliegbedrijf, bijvoorbeeld als startleider, tijdschrijver, kabelrijder of lierman. Ook zijn er leden die functies vervullen buiten het vliegbedrijf. Dat is natuurlijk het bestuur, maar bijvoorbeeld ook de leden die de bar runnen. Eigenlijk heeft iedereen in de club een taak. Dat geldt ook voor de beginnende zweefvlieger, die van meet af aan bij het vliegbedrijf de handen uit de mouwen moet steken, bijvoorbeeld bij het transport van gelande zweefvliegtuigen, gereedmaken van kabels, aanhaken en starten van zweefvliegtuigen. Niemand wordt voor zijn werk in de vereniging betaald. Op die manier kunnen we de kosten van het zweefvliegen laag houden en blijft de sport betaalbaar.

Tijdens de beurs Hobby & Vrije tijd op stand 2007

Sterkste man van …………..

De zaterdag’s doen we de sterkste man van Nederland tot 105 kg

Hier zijn al 4 voorrondes van geweest en er hebben zich 12 deelnemers geplaatst voor deze finale

Ryan Schuitema uit Leeuwarden is hierbij de grote favoriet.

Op zondag de sterkste man van Friesland

Arno Louwsma uit Bitgum is de titelverdediger

Kelvin de ruiter uit Surhuisterveen is de nummer 3 van de sterkste man van Nederland

Johan langhorst uit Sneek is de nummer 4 bij de sterkste man van nederland

Een voorproefje  https://www.youtube.com/watch?v=_Aid5NiWv2Q

Komt allen in het weekend op zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur de Sterkste Man wedstrijden in de Friezenhal.

Jacobi hobby & creatief

Wij gaan op onze stand 4146 o.a. aanbieden de populaire, hier geven wij ook diverse workshops.

–  Diamond Dotz pakketten kleine  glinster ‘diamantjes’  plakken op een voorbedrukt stramien.
–  Funny haakpakketten, leverbaar in heel veel leuke modellen met een hoog  ‘knuffel’ gehalte.

Kijk ook op  jacobi.nl

Staal & Steen

Demonstratie beeldhouwen, workshop sieraad maken, beeldende kunst en RVS sokkels

Jan Zeeders en Anna Akke Fopma geven diverse demonstraties en workshops  op stand 4045

Meer informatie op www.staalensteen.nl

Baduhenna

Uniek: Friese stempels en snijmallen!

Siz it op syn Frysk!

Voor iedereen die graag creatief is met papier en stempels en/of zelf fotoalbums scrapt, zijn er nu Friestalige stempels en snijmallen in de vorm van pompeblêden! Het zijn unieke producten waarmee je een vleugje Fries in je creaties verwerkt. De hobbylijn breidt steeds meer uit. Ook geweldig voor de kids om mee te knutselen en spelenderwijs met Fries bezig te zijn. Doe mee met onze win actie of schuif aan bij ‘meitsje & meinimme’! Bezoek onze stand 4230.

Kijk op www.baduhenna.frl voor meer informatie of kijk op www.facebook.com/baduhenna.frl ter inspiratie!

Haak je ook aan bij De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld?

We staan dit jaar weer op de Hobby&Vrije Tijd Beurs met de Haak-aan caravan en nodigen je uit om aan te haken. Er is altijd tijd voor een “Koffie met Haak” of een “Granny&Tea” als je bij ons komt zitten en een vierkantje haakt.

Tevens zijn we die dagen inleverpunt voor losse granny squares in de maat 10×10 cm of dekens van 140×200 cm die al klaar zijn. Dat scheelt je weer in portokosten. Tevens bij inlevering van een deken op de stand  ontvangt u 2 euro korting op uw entree bij verkoop aan de kassa.

Kortom: Iedereen is welkom op stand 4325 !

Realistisch Schilderen Edgar de Cruijer

Schilderlessen
Realistisch schilderen heeft nog nooit zoveel aandacht gekregen als vandaag de dag. Overal zijn wel creativiteits-centra met cursussen waar men kan leren schilderen. Toch zijn er weinig adressen waar men nog het vak van de oude meesters kan leren. Het realistisch- en fijnschilderen.

Edgar de Cruijer geeft les in deze oude techniek in galerie de Kleine Hoogstraat in Leeuwarden. Tijdens de beurs te bezoeken op stand 4126