Deelname informatie voor exposanten

Creatief feest!

Drie dagen lang – van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november 2018 – komen duizenden hobbyisten al of niet met het hele gezin naar het WTC Expo voor alles wat hun in de vrije tijd bezig houdt. Ze vinden er honderden marktkramen, tientallen workshops, productdemonstraties, een speciale modelbouwhal en niet te vergeten vele andere hobbyisten met dezelfde interesse. Hobby & Vrije tijd is op voorhand een grandioos creatief feest!

Organisatie

Als exposant van Hobby & Vrije tijd kunt u rekenen op een gedegen en behulpzame organisatie, met goed op elkaar ingespeelde afdelingen welke worden gekenmerkt door korte lijnen. Dit vertaalt zich onder meer in een vooraf duidelijke plattegrond met een logistieke planning en ruim voldoende op,- en afbouwtijd maar ook een online bestelmodule voor het bestellen van bijvoorbeeld standfaciliteiten en relatiekaarten. Een up-to-date website en nieuwsbrieven met de laatste informatie. Voorts staat er een toegankelijk projectteam klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren voor een optimale presentatie.

Media

Van een professionele organisatie mag u als exposant een goede mediacampagne verwachten. WTC Expo heeft goede samenwerkingen met diverse uitgevers. Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de doelgroep, liefhebbers en verzamelaars. Denk hierbij aan advertenties in branchegerichte magazines, dag,- en weekbladen, Radio/TV, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide on-line marketing.

Inschrijven

Wilt u als bedrijf, vereniging of particulier deelnemen aan Hobby & Vrije tijd, wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter kunnen wij rekening houden met uw wensen. Download het inschrijfformulier en schrijf u direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden van het WTC Expo. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het WTC Expo Leeuwarden. Uw contactpersoon voor Hobby & Vrije tijd is Jacco van Emst. Graag tot ziens op onze hobby- en vrijetijdsbeurs!

Schrijf nu in!

In the spotlight

Deelname aan Hobby & Vrije tijd is een unieke kans om vele duizenden geïnteresseerde hobbyisten te ontmoeten. Om uw producten efficiënt te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten. Hobby & Vrije tijd mag u zeker niet missen!

  • ongekende diversiteit aan hobby’s, workshops en shows onder één dak
  • in één keer onder de aandacht van zo’n 10.000 geïnteresseerde hobbyisten
  • directe verkoop van uw producten

WTC Expo

Hobby & Vrije tijd is een oude vertrouwde beurs, door een vertrouwde organisatie. Hobby & Vrije tijd wordt namelijk georganiseerd door WTC Expo. WTC Expo is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en met een totale oppervlakte van 45.000 m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Jaarlijks terugkerende en succesvolle producties zijn onder meer Caravana, Boot Holland, Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, ClassicsNL,  Vrouw! en zakenbeurs BCDN. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 850.000 bezoekers begroeten.