Inschrijven

Wilt u als bedrijf, vereniging of particulier deelnemen aan Hobby & Vrije tijd, wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter kunnen wij rekening houden met uw wensen. Download het inschrijfformulier en schrijf u direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden van het WTC Expo. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het WTC Expo Leeuwarden. Uw contactpersoon voor Hobby & Vrije tijd is Jacco van Emst. Graag tot ziens op onze hobby- en vrijetijdsbeurs!

Schrijf nu in!

In the spotlight

Deelname aan Hobby & Vrije tijd is een unieke kans om vele duizenden geïnteresseerde hobbyisten te ontmoeten. Om uw producten efficiënt te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten. Hobby & Vrije tijd mag u zeker niet missen!

  • ongekende diversiteit aan hobby’s, workshops en shows onder één dak
  • in één keer onder de aandacht van zo’n 10.000 geïnteresseerde hobbyisten
  • directe verkoop van uw producten

WTC Expo

Hobby & Vrije tijd is een oude vertrouwde beurs, door een vertrouwde organisatie. Hobby & Vrije tijd wordt namelijk georganiseerd door WTC Expo. WTC Expo is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en met een totale oppervlakte van 45.000 m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Jaarlijks terugkerende en succesvolle producties zijn onder meer Caravana, Boot Holland, Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, ClassicsNL,  Vrouw! en zakenbeurs BCDN. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 850.000 bezoekers begroeten.