Comeback beurs Hobby & Vrije Tijd krijgt goed vervolg

By 15 november 2016 Persbericht

De 32e editie van Hobby & Vrije Tijd bleek een meer dan goed vervolg op de terugkeer van de beurs in 2015. Meer hobby’s van een nog grotere diversiteit deden hun intrede op de beurs, wat bezoekers van zowel ver als dichtbij naar het WTC Expo in Leeuwarden trok, al waar zij volop inspiratie konden op doen, inkopen deden en zelf aan de slag konden bij één van de vele workshops.

“Leuk en gevarieerd”, “voor elk wat wils” en “kostelijk vermaakt” laten een greep uit de vele reacties van bezoekers zien. Ook vele standhouders lieten tijdens het evenement al weten graag volgend jaar weer aanwezig te zijn op het grootste hobby evenement van Noord-Nederland. Zij hebben de datum voor volgend jaar al direct in de agenda kunnen noteren, Hobby & Vrije Tijd zal in 2017 plaats vinden van 10 t/m 12 november.

“Het is goed om te zien dat we dit jaar een nog grotere variëteit aan hobby’s en activiteiten naar het WTC Expo hebben kunnen halen”, aldus beursmanager Jacco van Emst. “We vonden het als organisatie fantastisch om de initiatieven, tentoonstellingen, workshops en producten te zien die dit jaar door de exposanten werden gepresenteerd. Als we deze stijgende lijn weten vast te houden, gaan er de komende jaren nog mooie dingen gebeuren op Hobby & Vrije Tijd”, sluit hij zijn verhaal af.