Comeback beurs Hobby & Vrije Tijd krijgt goed vervolg

By | Geen categorie

De 32e editie van Hobby & Vrije Tijd bleek een meer dan goed vervolg op de terugkeer van de beurs in 2015. Meer hobby’s van een nog grotere diversiteit deden hun intrede op de beurs, wat bezoekers van zowel ver als dichtbij naar het WTC Expo in Leeuwarden trok, al waar zij volop inspiratie konden op doen, inkopen deden en zelf aan de slag konden bij één van de vele workshops.

“Leuk en gevarieerd”, “voor elk wat wils” en “kostelijk vermaakt” laten een greep uit de vele reacties van bezoekers zien. Ook vele standhouders lieten tijdens het evenement al weten graag volgend jaar weer aanwezig te zijn op het grootste hobby evenement van Noord-Nederland. Zij hebben de datum voor volgend jaar al direct in de agenda kunnen noteren, Hobby & Vrije Tijd zal in 2017 plaats vinden van 10 t/m 12 november.

“Het is goed om te zien dat we dit jaar een nog grotere variëteit aan hobby’s en activiteiten naar het WTC Expo hebben kunnen halen”, aldus beursmanager Jacco van Emst. “We vonden het als organisatie fantastisch om de initiatieven, tentoonstellingen, workshops en producten te zien die dit jaar door de exposanten werden gepresenteerd. Als we deze stijgende lijn weten vast te houden, gaan er de komende jaren nog mooie dingen gebeuren op Hobby & Vrije Tijd”, sluit hij zijn verhaal af.

Sint en Piet op Hobby & Vrije Tijd 2016!

By | Geen categorie

hobby-dag-2-37

11 t/m 13 november is het weer zover, Hobby & Vrije Tijd! Voor de kinderen sowieso al een fantastisch weekend natuurlijk, want 12 november is tevens de dag dat Sinterklaas zijn boot uit Spanje weer aan meert in Nederland! Als kers op de taart brengt Sint samen met zijn pieten ook een bezoekje aan het WTC tijdens Hobby & Vrije Tijd op 12 november. Bij het podium van jeugdcircus Saranti is sint te vinden, en hij maakt graag een praatje of selfie met de kinderen!

Kaartverkoop weer gestart!

By | Geen categorie

cropped-15033168-1_WTC_HVT_2015_SOCIAL_TW_FB_960x960px.jpg

De online ticketverkoop is al een tijdje van start, en de eerste tickets zijn al weer verkocht! November komt ook al snel dichter bij. Bestel via deze link nu alvast uw kaarten online met korting en begin alvast met aftellen tot 11, 12 en 13 november.

Geslaagde comeback van beurs Hobby & Vrije tijd

By | Geen categorie

Dat wij Nederlanders met elkaar gek zijn op onze hobby en daar veel voor over hebben, was de afgelopen dagen overduidelijk op de beurs Hobby & Vrije tijd. Dit grootste hobby evenement van het Noorden werd dit weekend, na een tussenpauze van 4 jaar, voor de 31e keer gehouden. Heel gericht en met de behoefte om nieuwe ideeën, handige technieken en mooie materialen te scoren, kwamen de bezoekers van heinde en ver naar het WTC Expo te Leeuwarden. Vol enthousiasme en inspiratie om zelf lekker met de hobby aan de slag te gaan, keerde iedereen huiswaarts.

 “We merken dat de belangstelling voor alles op het gebied van vrije tijd enorm is gegroeid”, aldus Projectmanager Jacco van der Emst van WTC Expo. “Zoveel mensen…zoveel hobby’s. Het is echt opmerkelijk hoeveel verschillende en onbekende hobby’s er worden beoefend. En wat is er mooier dan je hobby met anderen te delen en anderen misschien zelfs enthousiast te maken voor je eigen hobby. Dit bepaalt het enorme succes van de beurs Hobby & Vrije tijd.”

Dat de beurs heel goed is ontvangen na enkele jaren van afwezigheid, blijkt uit de positieve reacties van zowel bezoekers als standhouders. Vooral de afwisseling aan thema’s en activiteiten, voor jong en oud en voor zowel man als vrouw, zijn vaak gehoorde geluiden. Hobby & Vrije tijd is daarmee, in tegenstelling tot andere hobbybeurzen, een evenement voor de hele familie. “Er is nu al veel animo voor de beurs in 2016,” stelt organisator Jacco van Emst tevreden vast. “Dat er volgend jaar weer een groot hobby evenement komt, staat dus nu al vast. Zelfs de datum is al bekend, namelijk van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november 2016.”